nedeľa 16. augusta 2015

Kabelka v jednoduchom štýle

Ahojte baby. Dnes by som vám veľmi rada predstavila kabelku, ktorú mám zo stránky www.postovnezdarma.cz. Túto stránku určite všetci poznáte, ale ak by sa ešte našiel niekto taký, ktorý by ju nepoznal, tak ide o stránku, ktorá ponúka rôzne veci (od semienok až po oblečenie) z ebay,aliexpress a rôznych čínskych eshopov, ale nemusíte platiť za poštovné. Určite stojí aspoň za mrknutie. Prejdime teda k samotnej kabelke.
(zdroj:postovnezdarma.cz)


Kabelka mi prišla v celkom normálnej dobe, nemusela som čakať na ňu tých 40 dní. Prišla klasicky zabalená, ako vždy, nič mimoriadného. Táto kabelka sa mi hneď zapáčila, keď som ju uvidela v ponuke. Proste som si povedala, že ju musím mať. Zaujala ma svojím jednoduchým, ale pritom pútavým vzhľadom. Veľmi sa mi páči béžová farba, v ktorej som si ju objednala, pretože béžová sa hodí ku všetkému. Je to taký "must have" v šatníku.
Páči sa mi hladké prevedenie kabelky. Mám trošku obavy, čo sa týka pútok, pretože tie v poslednej dobe veľmi rada trhám a potom musím znova zašívať :-D. Ale tak, myslím si, že keď ju nebudete preťažovať jak ja iné kabelky, tak vám vydrží.
Očakávala som väčšiu a masívnejšiu, pretože som ju plánovala brať do školy, ale na prechádzky po meste úplne stačí. Jej rozmery sú 36x26x9 cm. Materiál je z PU kože a výška pútok je 20,5cm. Vo vnútri obsahuje 2 priehradky,jedna je so zipsom, na malé veci, ktoré my ženy, tak radi tam strkáme :-). Prišitá je k nej aj malá kapsička na zips, ktorú by som využila na čipovú kartu na MHD, kde nemusíte vyberať celú peňaženku.
Kabelku hodnotím kladne, aj keď som očakávala viac, ale za tie peniaze sa oplatí. Všimla som si, že často býva v akcii za pár € :-) Dostať ju vo viacerých farbách, ako: čierna, ružová, hnedá, béžová.
Link TU  



Pekný zvyšok dňa praje Sabína.
Ak aj vy vlastníte doma nejakú vec z tejto stránky určite sa s nami podeľte o svoje skúsenosti dole v komentároch :-)

1 komentár: