štvrtok 23. júla 2015

Weleda - prírodná kozmetika/recenzia


Ahojte baby. Dnes by som vám veľmi rada predstavila značku Weleda, ktorá mi poskytla 2 produkty na recenziu. Z eshopu weleda som si vybrala jeden produkt na tvár a jeden na vlasy. Poctivo som ich testovala  každý deň počas jedného mesiaca. Všimla som si, že Weledu je dostať v Dm drogérii za príjemné ceny.



Osviežujúce čistiace mlieko 2v1 100ml 

Keďže som v takom veku, v akom som a moja pleť si so mnou robí, čo chce, chcela som vyskúšať toto čistiace mlieko na normálnu a zmiešanú pleť. Testovala som ju v čase, keď moja pleť bola asi v najhoršom stave za posledné roky, takže som si to nesmierne vážila. Pre predstavu moja pleť vyzerala asi takto: akné po celej tvári (aj tam, kde mávam suché miesta), rozšírené póry, jazvy po akné,..proste nič pekné a vonku cca 32°C, takže prekrývať by to bolo zbytočné :-) . Nezostalo mi nič iné, ako modliť sa. Ale, samozrejme, nemusela som, mala som doma toto čistiace mlieko. 
Pleť pekne vyčistí a zkľudní. Neodporúčam pretierať blízko citlivých očí, má silnú arómu, čo môže spôsobiť neprijemný pocit, ale nie je to nič hrozné. Po dvoch týždňoch sa pleť spamätala a začala sa zlepšovať. Na tvári, kde mám suché miesta mi ich viacej nevysušovalo. Vôňa je na prvý krát silná, ale po čase si na ňu zvyknete tak, že ju nebudete ani len vnímať. Vrelo odporúčam.
Link TU.
(ospravedlňujem sa,že tam nie je vidieť značku, ale nedalo sa to poriadne zachytiť)

Rozmarínové vlasové tonikum 100ml 

"Toto prírodné vlasové tonikum pomáha udržovať vlasy zdravé a vzdušné." Toto sa píše na ich webe a to môžem len potvrdiť. Vlasy sú po ňom prevoňané rozmarínom (veľmi upokojujúca vôňa) a hebké na dotyk. 
Používala som to večer, ale aj ráno, keď som si spomenula :-). Môj styling to nejak neovplyvnilo, pekne sa to vstrebalo do pokožky hlavy. Oceňujem, že ma pokožka hlavy nesvrbela, pretože sem-tam sa mi to z takýchto prípravkov stáva. Žeby to nejak moje (nadmerné) vypadávanie vlasov ovplyvnilo, som nezbadala, ale určite, ako prevencia je to fajn. Už len kvôli tej vôni to stojí za to :-). Odporúčam vyskúšať. 
Link TU


Pekný zvyšok dňa praje Sabína zo SueLadyBlogu.


3 komentáre:

  1. Ja som o nej počula, no nejako som do toho neišla :) Bála som sa, pretože nie sú iba pozitívne recenzie :/
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, ja mám s týmto mliekom tiež super skúsenosti! Síce mám pleť suchú , ale sem tam mám mastnejšiu T-zónu, čo sposobuje nejaké menšie vyrážky . Pleť mi nevysušoval a super vyčistil! No na chrbte som mala celkom rozsiahle akné a toto mlieko som používal aj na chrbát a za mna tto funguje na 1!!! Vyrážky mi zacali ustupovat a hojit sa. Určite si ho kúpim znova. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Teraz používam Jemné čistiace mlieko, ale plánujem si zakúpiť aj Osviežujúce čistiace mlieko 2 v 1, nakoľko som už počula na jeho účet viac pozitívnych reakcií. Na čistiacom mlieku sa mi veľmi páči, že po vyčistení pleti, nemám pocit suchosti a napätosti, čo som po iných čistiacich produktoch na pleť mala.
    Rozmarínové vlasové tonikum teraz zbožňujem, dávam si ho po každom umytí vlasov. Krásne vlasy prevonia a i sa mi lepšie rozčesávajú.

    OdpovedaťOdstrániť