štvrtok 26. februára 2015

Outfit podľa mojich predstáv

Outfit podľa mojich predstáv 

 #01 

Ahojte baby. Dnes by som vám chcela predstaviť moju "predstavu",ktorú už mám dosť dlho v hlave a už som proste musela to niekde dať na papier. Napadlo ma,že najlepšie je napísať o tom článok a možno vás inšpirujem.   

Outfit


1. V poslednom čase mám chuť sa obliekať športovo a jednoducho,vôbec nemám chuť na nejaké "čačky-mačky". Keď som si prehľadávala môj obľúbený eshop bayshop.sk tak som tam zbadala tieto chlapčenské gate  a povedala som si,že tie proste musím mať za každú cenu. Kde je napísané,že to MUSIA nosiť práve chlapci ? Keď si kládnem túto otázku,napadá ma ešte jedna otázka. Viete si predstaviť chlapca v dievčenských nohaviciach ? :D Bolo by to komické :D. Myslím si,že nie na tom nič zlé,keď žena nosí aj mužské veci,či sú to košele alebo nohavice. Predsa tí naši chlapi majú to oblečenie pohodlnejšie :) . Musím vám to proste povedať,že som sa do nich bezhlavo zamilovala. Od nich sa už rozvíjal celý outfit. 

2. Po tom ma napadli tenisky,ktoré sa mi už dlhší čas páčili a myslím si,že k tým nohaviciam sa budú náramne hodiť. Páči sa mi,že sú biele ( síce aj keď sa rýchlo zašpinia) a že majú zlaté doplnky,keďže zlatú milujem. 

3.Ako ďalšie ma napadlo,že predsalen potrebujem vrch. Nemôžem ukazovať svetu svoje hrozienka :D . Tak obyčajné biele tielko mi prišlo ako super voľbou.

4. Niečo by to ešte chcelo navrch,pretože som stále zamrznutá. Tak som sa rozhliadla na eshope po mikinách a táto sa mi zapáčila. Jednoduchá mikina s kapucňou a tá farba je tiež fajn. 

5.Niečo na krk by bolo tiež fajn,keďže neznášam holý krk :D Už dlhšiu dobu mám doma náhrdelník z postovnezdarma.cz lenže mám problém ho skombinovať. Mám pocit,že sa nehodí ku všetkému,no k tomuto outfitu  sa podľa mňa veľmi hodí. Dá tomu taký šmrnc. Recenzia TU

6. A samozrejme nesmie chýbať bunda. Mám doma len kabáty a bundy som nejak neregistrovala,tak táto sa mi páči. Je jednoduchá a pritom zaujímavá. Túto bundu proste musím mať!  


Vlasy 

Neviem prečo,ale k tomuto outfitu si viem predstaviť jedine dlhé rovné vlasy. Takže si ich budem musieť vyžehliť. Použila by som tieto produkty,ktoré som používala v čase,keď som si žehlila hrivu. :) 





Nechty 

Veľmi sa mi páčia biele nechty a tým,že som tmavá,tak to na mne "svieti" :D Tieto som našla v obrázkoch.Tie si určite spravím. 


Makeup

Neviem prečo,ale strašne by sa mi tam hodil výrazný rúž a výrazná čierna linka. 
Samozrejmosťou je primer,makeup,korektor,púder,zvýraznené kontúry tváre (bez toho nemôžem žiť),rozjasňovač,líčka,obočie. 
Pridala by som si aj trsy umelých mihalních pre mega veľké oči. 
Takto by som išla aj a diskotéku :) Je to outfit v ktorom by som sa určite cítila dobre a pohodlne.
Nemusím predsa vždy ísť za dámu.
Mám pocit,že v tomto článku som nechala polovicu seba. 

Aký je váš názor na tento outfit ? Je podľa vás nositeľný aj na diskotéku/party ? 
Ďakujem za každé prečítanie a komentár. 
(v texte sú skryté linky (pod farbou) na dané veci) 





2 komentáre:

  1. Vypadá to zajímavě, líbí se mi, že k tomu přidáváš i vlasy, nehty a make-up. Máš hezký blog, rozhodně jsem ho nenavštívila naposledy!! Byla bych moc ráda, kdybys i ty navštívila můj blog, případně se stala mojí čtenářkou (čtenářství vždy ráda oplácím)!! Měj se hezky..:)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Juj ten outfit sa mi páči, je taký športový a na tom ja v poslednej dobe dosť idem :) a súhlasím s tebou, že biele nechty sú krásne :) mám doma vyrovnávaciu sadu balea a za tie peniaze sa to určite oplatí + voňajú naozaj krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť