nedeľa 22. februára 2015

Moji zimný záchranci #YvesRocher01

Moji zimný záchranci

#YvesRocher01

Ahojte baby,ako sa máte ? Verím v to,že veľmi dobre :). Nedávno mi prišiel od Yves Rocher balíček na recenziu.Môžem povedať,že som sa veľmi potešila pretože som mala na pláne si podobné produkty kúpiť. Keďže som šikovný človek tak som volakde založila podklady,ktoré mi boli pridelené k recenzii,aby som vám mohla niečo užitočného k tomu povedať. Už to hľadám 2 týždne,takže asi som to omylom vyhodila. Takže táto recenzia,bude čisto len o mojom pocitoch a dojmoch. :) Ale tak hádam to nevadí. 


Rozjasňujúci hydratačný peeling pre normálnu a zmiešanú pleť

Link u tohto výrobku TU.  
Mám zmiešanú pleť,čiže mastnú v okolí T-zóny a suchú (neskutočne hlavne v zime a robia sa mi nepekné šupinky) v okolí úst. Používala som ho hlavne na vypeelingovanie tých nepekný šupiniek. Svoju prácu spravil tak na 50% pretože peelingové čiastočky sú veľké,ale tak nezazlievam mu to,keďže nie je na to určený. Pleť pekne vyhladí a aj vyčistí. Dokonca,keď som bola u kamarátky spať,tak som ho musela použiť ako aj odličovač,pretože to by som nebola ja,keby som doma niečo nezabudla :D. Musím povedať,že pekne odlíčil makeup,riasenku až na druhý krát,ale to je hlavné,že odlíčil :). Neštípe v očiach.  Parfumácia mi nevadí,nie je výrazná.
Takže určite odporúčam vyskúšať. 




Balzam na pery Noix de Coco

Tento balzam absolútne milujem. Má úžasnú vôňu a krásne hydratuje. Niekde na FB som videla jednu slečnu,ako to porovnáva s Eos balzamami a veľmi vychvalovala tento. Takže to nie je len môj názor,že tento balzam je úplne TOP. 
Odporúčam všetkými desiatimi a nakazujem vám, aby ste minimálne jeden vyskúšali ! :D 
Vážne neoľutujete :)



 Pekný zvyšok dňa. 
V prípade otázok ma kontaktuj na email : sueladyblog@gmail.com
Alebo na mojej FB stránke,však aj tak tam sedím každý deň :D


3 komentáre:

  1. Ahoj :D Kde kupuješ značku Eves Rocher ? Lebo hoci bývam v diere, no nikde som to nevidela :/

    www.korytna.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj YvesRocher kupujem v Nitre,ale tuším sa dá objednať na ich stránke http://yves-rocher.sk/
      Tu je aj mapka a môžeš sa pozrieť ,či je aj v tvojom meste. :) http://yves-rocher.sk/storelocator/index.php

      Pekný zvyšok dňa :)

      Odstrániť
  2. mne nejak nie je sympatická značka yves rocher :) a inak btw konečne aj ja niekoho vidím v blogovom svete, kto tiež študuje geodéziu kartogafiu a kataster ! :D vitaj kolegyňo :) dávam odber ;)

    OdpovedaťOdstrániť