pondelok 1. júla 2013

Nevinný flirt

Blogerka radí: Nevinný flirtík 

Zahrievačka
Si flirt-začiatočníčka? Nepanikár! Svoje flirtovacie taktiky si môžeš vyskúšať na chlapcoch, ktorých vlastne nemáš v úmysle zbaliť. Len si takto osvedčíš, že tvoja technika funguje. Skladaj im veľa komplimentov a buď priateľská. Tento postup opakuj minimálne desaťkrát týždenne.

Základy
Je na čase namakať svaly! Nenúť sa do ničoho, pri tomto ľahkom "cvičení" by si sa mala cítiť uvoľnená. Pokiaľ sa tak nedeje, stopni to a znovu niekoľkokrát vyskúšaj "Zahrievačku".
Prví impulz
Seď s natočenými nohami smerom k nemu. I reč tela ho uistí, že vnímaš, čo ti hovorí. Snaž sa pôsobiť útlejšie tým, že si prehodíš nohu cez nohu. Tým sa nakopne jeho ochraniteľský pud - bude mať potrebu ťa híčkať.

Medzičasom
Neskúšaj tieto techniky, pokiaľ si nebudeš úplne istá "Základy". V medzičase sa vybičuješ z pohodlnej flirtovacej atmosféry priamo do akcie.
Prví impulz
Ponúkni mu čítanie osudu z jeho dlane. Čo na tom, že nie si žiadna cigánska veštkyňa? Dôležité je, že sa budeš môcť dotýkať jeho rúk (och!). Naviac mu môžeš povedať, čo si vyčítala, že skončí s krásnou a zábavnou babou, ktorá je na dosah ruky :) 
Prví krok
Nahovor mu, že vieš čítať tiež z očnej dúhovky . Budeš tak v jeho tesné blízkosti a môžeš sa kochať jeho pohľadom, bez toho aby si pôsobila ako šmirák :)

Pokročilý stupeň
Pozor - táto taktika je určená len pre tie najzdatnejšie! Pokiaľ medzi ne nepatríš, nezbalíš 
nikoho. Trochu ošemetná budeš v tom, že ho budeš baliť pomocou podpichovania. Ale buď opatrná - medzi podpichovaním a urážaním býva tenká hranica!
Prví impulz
Buď drzá! Niečo v štýlu: "aha , ten účes ti urobili v miestnom kaderníctve zadarmo, alebo ti za to zaplatili?" povedané s úsmevom, by malo zabrať. Ale bacha - netriafaj sa do ničoho príliš osobného: nemiestne poznámky na škaredé zuby (nech sú pravdivé alebo nie) ti žiadny úspech neprinesú.
Prví krok
Nesúhlas so všetkým, čo povie. Miluje seriál Nezvestní? Povedz mu všetko, čo ťa na ňom štve. Pokiaľ mu budeš odporovať, dostaneš ho do pozície, kedy sa bude snažiť ťa poraziť. A chalani majú radi partnera do debaty. Zásah!

Nech to vzplanie ! 
Vyskúšaj smrtiace flirtovacie triky so zaručenými výsledkami
Krok 1 Pokús sa o očný kontakt. A udrž ho!
Krok 2 Upreným pohľadom oskenuj celé jeho telo.
Krok 3 Opakuj opačným smerom, pokiaľ opäť nezachytíš pohľad jeho očí.
Krok 4 Opakuj Krok 1.
Krok 5 Pochválne sa na naňho usmej (ako že si spokojná s tím, čo vidíš). 

Ak máš nejaké otázky,alebo chceš aby som urobila recenziu,stačí napísať na email: seuladyblog@gmail.com :) Daj like na facebook :)
S/B

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára