nedeľa 30. júna 2013

Blogerka radí:Prvé rande

Tvoj milý ťa pozval na rande a nevieš čo si máš obliecť ? aký make-up  ? čítaj ďalšie riadky :) 

1.pravidlo: Zapamätaj si,menej je viac ! 

Ak to máš s make-upom prehnať, tak radšej nikde nechoď. Chlapci majú radi prirodzenú krásu dievčaťa a nie chodiacu masku. Doporučila by som ľahký tekutý make-up s jemnou lícenkou a špirálou,jemný lesk,to však platí pre nemej ako 16 ročné baby. Ak máte nejaké akné a mastnejšiu pleť kvalitný púder je číslo jedna ! Samozrejme nikto nechce mať pri sebe disko guľu :) Ale nieže to preženete, zdravého lesku tváre tiež nezaškodí :) No a pre tie 17+ to isté len s pridaním očných tieňov. A zas záleží či ťa pozval cez deň alebo večer :) 

2.pravidlo: Nekombinuj viacej ako 3 farby! 

Základom je,aby si všetko pekne zladila a cítila sa pohodlne. Chalani majú radšej na prvom rande ležernejší štýl ako by si mala prísť s mega výstrihom a v opätkoch (môže sa ti to zdať zvodné ale chlapca tým len vystrašíš,určite si nebude myslieť o tebe pekné veci :) ) Kľudne postačia aj rifle (šortky),tenisky (žabky), tričko ( tielko) a keď bude zima nejaká bundička (mikina). Možno sa ti to zdá,že je to zanedbané,ale neboj sa ľúbiť ťa ľúbi :) keby nie tak načo by ťa pozýval von ? :) Daj si na seba niečo neutrálnych farbách,určite nie niečo neonové a lesklé-po prípade keby ste išli do baru,alebo na disko. 

3.pravidlo: Vždy upravené nechty,umyté zuby.

Nie je nič horšie,ako keď má dievča ohryzené  nechty do krvi a k tomu ešte obšúchaný lak,no blee. Aj také prípady sa nájdu. Ak nemáš dlhé alebo trošku odrastené nechty,tak si ich ani nemaľuj. Vyzerá to otrasne :) . Zuby,dôležité sú zuby. Najkrajší pohľad je vtedy ak má človek krásny biely úsmev. Ak nepatríš medzi tých,ktorý si zuby zanedbávajú,tak s tým ihneď prestaň ! :)  Pred rande si poriadne zuby umyť,je to kvôli hygiene. 

Ak máš nejaké otázky,alebo chceš aby som urobila recenziu stačí napísať email: sueladyblog@gmail.com :) Daj like aj na facebook :)
S/B


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára