štvrtok 23. júla 2015

Kabelka s hadím vzorom

Ahojte baby. Dnes by som vám veľmi rada predstavila kabelku zo stránky postovnezdarma.cz. Túto stránku určite všetci poznáte, ale ak by sa ešte našiel niekto taký, ktorý by ju nepoznal, tak ide o stránku, ktorá ponúka rôzne veci (od semienok až po oblečenie) z ebay,aliexpress a rôznych čínskych eshopov, ale nemusíte platiť za poštovné. Určite stojí aspoň za mrknutie. Prejdime teda k samotnej kabelke.


Kabelka mi prišla ešte pred prázdninami, čo som veľmi rada, lebo boli príležitosti, kde si ju zobrať. Jej rozmermi som bola najprv zaskočená, pretože som nečakala, že bude taká maličká, teda na moje pomery. Som zvyknutá na veľké a masívne kabelky, do ktorých môžte napchať veľa vecí. Bola to pre mňa výzva, keďže jej dĺžka je 20,5 cm a výška 13,5 cm. Úprimne,neviem si predstaviť, ako by niekto nosil takúto kabelku len tak do ruky, miesto listovej kabelky, čiže pre mňa určite nie je listová. 
Ramienok nie je z plastu, ale z kovu, čo veľmi oceňujem, pretože pár krát sa mi už stalo,že som ho proste roztrhla :-). Toto určite nejaké tie diskotéky, alebo ťažší náklad vydrží.
Je vyrobená z umelej kože, ktorá je veľmi príjemná na dotyk. 


Zo zadnej strany, ako môžte vidieť na obrázku hore, má funkčný zips, ktorý sa hodí na odkladanie malých, ale potrebných vecí, ktoré budete mať vždy po ruke. Ja ho využívam skôr na mobil, pretože mobil si stále kontrolujem a takto je pekne po ruke, nemusím sa hrabať v kabelke. 


Vo vnútri obsahuje 2 zipsy, ktoré sa vždy zídu. Hádam, každá žena vie o čom hovorím :-D. 
Kabelku hodnotím kladne,veľmi sa mi páči,hodí sa na každú príležitosť. Nepôsobí lacno,ale luxusne :-) . 


S pozdravom SueLadyBlog

2 komentáre:

  1. Tá kabelka je super :) Mám rada kabely s takouto zvieracou podtlačou :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tá je nádherná! Presne nejakú takú elegantnú kabelku by som už dlho chcela. Skúsim mrknúť na ten web, či ju tam ešte stále majú. Ja sa práve pred časom pozerala tu u nás po obchodoch a pár podobných som našla, ale žiadna sa mi nepáčila toľko, aby som si ju kúpila. Táto sa mi ale páči veľa. :)

    OdpovedaťOdstrániť